IJsdansoorlog nu echt begonnen

De ijsoorlog tussen de tv-concerns RTL en SBS zijn nu echt begonnen. Melde ik gisteren nog dat de ijsshows van beide zenders op vrijdag zouden beginnen, blijken deze door beide zenders verplaatst te zijn naar donderdag! ‘Als wij maar de eerste zijn’ moeten de zenders bedacht hebben. RTL maakte in RTL Boulevard bekend om de eerste aflevering van Dancing on Ice donderdag uit te zenden. Hierop reageerde SBS in Shownieuws door een extra show van Sterren dansen op het IJs in te lassen, ook op donderdag.

Maar dat was nog niet alles. Tijdens de eerste uitzending van de RTL-variant wordt een ‘gewoon mens’ toegevoegd aan de dertien dansparen. Alle onbekende Nederlanders zijn daarvoor welkom om 14.00 in Studio Baarn.

SBS daarentegen geeft een wildcard weg aan één van artiesten die zich spontaan hadden aangemeld toen zanger Dries Roelvink zich terug wilde trekken. Roelvink bleef, maar SBS wilde de mogelijke vervangers toch een kans geven aan het programma mee te doen, aldus SBS. De bekende Nederlanders die de wildcard willen bemachtigen zijn presentatrice Patty Brard, haar collega's Rob Geus en Mike Starink, actrice Petra Kagchelland en visagiste-in-opleiding Lola Brood.

Ik ben benieuwd wanneer we te horen krijgen dat de ijsdansshow NU op tv komen…

Foto: Mediacourant

Lees ook:Geen reclame tijdens ijsdansshows
Lees ook:Geen ijsdansoorlog meer wat betreft RTL
Lees ook:Ijsdansshows voeren oorlog
Lees ook:IJsdansoorlog: de laatste creatieve uitspattingen
Lees ook:SBS6 won eerste ijsoorlogsslag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>