SBS6 won eerste ijsoorlogsslag

Hebben jullie ook afgestemd op één van de ijsdansshows? Ik vond het moeilijk om te kiezen, maar heb onbewust gekozen voor Dancing on Ice op RTL4. Ik vond het idee van ‘Idols on Ice’ wel leuk, waar een ‘normaal mens’ ingezet wordt naast de sterren. Het is toch leuk om deze ‘idol’ te zien groeien van iemand die eerst nauwelijks een zogezegd ‘sleepje’ kan doen, naar iemand die allerlei sprongen kan maken? Ik wil die twee enthousiaste onbekenden, Cindy Langejan (38) uit Amsterdam en de dansacademiestudent Anthony Wanders (21) uit Breda, wel weer zien ijsdansen!

De show op RTL4 duurde maar één uur, dus kan daarna nog zappen naar SBS6 voor het vervolg van Sterren dansen op het IJs. Ik heb alleen Patty Brard kunnen zien, dus kan verder geen oordeel geven of ik eens ben met uitslag. ONM-actrice Petra Kagchelland won de wildcard en voor zover ik het herhalingsstukje kon zien, zag ze er geoefend uit. De jury vond haar ook het beste, want ze kreeg een 9. Patty Brard daarentegen kreeg nog net geen 5 van de jury. Volgens mij was het nog best lachen geweest als Patty Brard de wildcard had gewonnen in haar taart-jurk en onder de pleisters.

De kijkcijfers van de ijsshows zijn bekend en ik ga niet mee met de winnende partij, want SBS6 won de eerste slag. Er keken 1.143.000 mensen naar SBS6 tegenover 1.016.000 kijkers op RTL4. De ijsdansshows gaan vanavond met de ‘normale’ afleveringen beginnen om 20.30. Ik ben benieuwd hoe de kijkers zich nu gaan verdelen.

Foto: RTL

Lees ook:Nieuwe carrièrewending voor Patty Brard
Lees ook:IJsdansoorlog nu echt begonnen
Lees ook:Marilou en Kelly uit Dancing on Ice
Lees ook:IJsdansoorlog: afgelopen?
Lees ook:RTL verliest ijsdansoorlog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>