IJsdansoorlog: de laatste creatieve uitspattingen

Nou, het gaat er nu echt om spannen, vanavond komt de ijsdansoorlog op tv. Nog even de laatste nieuwtjes:

RTL4 heeft het presentatieduo Martijn Krabbé en John Williams nog even snel omgedoopt tot het duo ‘Miami Ice’. Best origineel en grappig. Als de ijsdansoorlog veel creatieve uitspattingen tot gevolg heeft, vind ik die ijsdansoorlog best leuk! De zenders willen kijkers wegkapen, dus moeten ze origineler, leuker en grappiger zijn!

Quinty Trustfull is één van de deelnemers aan Dancing on Ice. ‘Ik durf de strijd wel aan hoor. We hebben gewoon de leukste mensen, leuker dan SBS. Dat durf ik eerlijk te zeggen,’ aldus Trustfull in De wereld draait door. Hierop reageert Gerard Joling van Sterren dansen op het IJs met: ‘Dat heeft ze vast gezegd omdat ze nooit een goed programma bij SBS6 heeft gekregen, denk ik. Maar dat maakt mij helemaal niet uit. Ik vind dat wij de leukste mensen hebben.’ Het lijkt wel een soap. Maar mijn aandacht is nu wel meer getrokken. Zouden de zenders het eigenlijk expres doen om kijkers van de andere zenders weg te trekken? Ik ben benieuw wat de zenders nog meer voor ons in petto hebben!

Dancing on Ice, RTL4 om 20.30

Sterren dansen op het IJS, SBS6 om 20.30

Foto: Mediacourant

Lees ook:Geen ijsdansoorlog meer wat betreft RTL
Lees ook:Geen reclame tijdens ijsdansshows
Lees ook:RTL verliest ijsdansoorlog
Lees ook:IJsdansoorlog: afgelopen?
Lees ook:RTL4 ijsstrijd definitief verloren?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>