Festivalblog #julidans: Keuzestress!

We zijn begonnen, Julidans is in de stad. De komst van het festival betekent natuurlijk ook: keuzestress! Werters heeft de kaarten inmiddels binnen, maar het heeft wat zweetdruppeltjes gekost. VA Wölfl of Nicole Beutler? zaterdag of zondag? 1, 2 of alle dagen? Bekende namen of nieuwe gezichten? Keuzes keuzes keuzes!
Je kunt ermee naar de psycholoog of lees gewoon de Werters tips. Ga zo vaak en zo veel mogelijk, maar zorg ervoor dat het binnen de perken blijft, anders krijg je tijds-druk-stress en dat is niet de bedoeling. Kies een gevestigde naam én een nieuwkomer. Bij de bekende, door de wol geverfde, choreografen kun je trailers, recensies, beschouwingen en foto’s bekijken en lezen: De handtekening is bekend en je weet enigszins wat je kunt verwachten. Bij de jonge honden daarentegen heb je de kans getuige te zijn van de definitieve doorbraak, neem je een kijkje in de danstoekomst of wellicht concludeer je dat dit ‘De Draak’ is van het seizoen.

Wat het ook is, de spanning stijgt!
Ga, geniet en laat de stress van je afglijden.

Lees ook:Festivalblog #julidans: Werters déja vu
Lees ook:#Julidans barst los
Lees ook:Festivalblog #julidans: Danstekenaar
Lees ook:Festivalblog #julidans: Werters buiten ´t boekje
Lees ook:Dan Karaty, Lieke van Lexmond en Jan Kooijman in jury Everybody Dance Now

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>