Prinses op ijs

In de kerstvakantie hoeven we ons niet te vervelen, want naast leuke dansprogramma’s op televisie, kun je ook live ijsdansshows bekijken. Naast Holiday on Ice is er ook Disney on Ice die met de ijsshow ‘Princess Classics’ naar Leiden en Den Bosch komt.

Twee jaar geleden was voor het eerst in de Groenoordhallen in Leiden de ijsshow ‘Hollywood’van Holiday in Ice te zien. ‘Met Disney on Ice stonden we altijd in het Nederlands Congres Centrum in Den Haag,’ vertelt woordvoerster Irene Warbout. ‘Maar dat heeft een andere bestemming gekregen. Omdat we altijd publiek trokken in de Haags regio zijn we op zoek gegaan naar een andere plek en dat is Leiden geworden.’

 

In de ijsshow verschijnen voor het eerst zeven prinsessen uit de Disney-verhalen samen in één live show: Assepoester, Jasmine, Ariel, Doornroosje, Belle, Mulan en Sneeuwwitje. De show gaat van het ene sprookje naar het andere sprookje. Het ene moment zit het publiek in een statig kasteel, het andere moment op de zeebodem en weer een ander moment op een magisch tapijt.

 

De voorstelling is zodanig gemaakt dat het leuk is voor volwassenen en kinderen, omdat er Disney helden uit de tijd van toen de volwassenen nog kind waren, zoals Sneeuwwitje, Doornroosje en Assepoester. De kinderen van nu maakten kennis met Aladdin, Belle en het Beest en de kleine zeemeermin. Mickey, Minnie en Goofy zijn universele helden die voor iedereen leuk zijn.

 

De voorstellingen in Leiden zijn nog tot en met woensdag 27 december in de Groenoordhallen. De voorstellingen in Den Bosch zijn van vrijdag 29 december tot en met maandag 1 januari inde Brabanthallen.

 

Voor meer informatie: www.disneyonice.nl

 

Foto: De Gooi- en Eemlander

 

Lees ook:Leren schaatsen zoals op Sterren dansen op het ijs.
Lees ook:RTL verliest ijsdansoorlog
Lees ook:Poppen en dansers blazen nieuw leven in Griekse mythen
Lees ook:Mayleen en Cheyenne winnen My Camp Rock
Lees ook:Overgewicht te baas met danscomputerspel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>