Nationale Ballet bij benefiet voor Japan

Het Nationale Ballet verleent zijn medewerking aan twee benefietavonden georganiseerd door de Stichting Nederland helpt Japan in het hotel Okura Amsterdam en in de Amsterdam ArenA. Op vrijdag 8 april danste Het Nationale Ballet tijdens een culinaire benefietavond in het Hotel Okura Amsterdam een fragment uit het ballet Concertante van Hans van Manen, uitgevoerd door twee dansers van het gezelschap, de Japanse danseres Maiko Tsutsumi en Remi Wörtmeyer (Australië).

Op woensdag 13 april danst Maiko Tsutsumi een fragment uit La Bayadère (De Tempeldanseres) in de Amsterdam ArenA tijdens de benefietavond Nederland Helpt Japan. Naast Het Nationale Ballet zijn er optredens van onder anderen De Toppers, Jan Smit, Nick & Simon, Xander de Buisonjé en Glennis Grace, gevolgd door de benefietwedstrijd Ajax – Shimizu S-Pulse.

De opbrengst van beide benefietavonden gaat naar de Stichting Nederland Helpt Japan.

Lees ook:Koningin aanwezig bij balletgala
Lees ook:50 jaar affiches Nationale Ballet in Hoorns Affichemuseum
Lees ook:Dansersfonds ’79 reikt prijzen uit
Lees ook:Jubileumgala Nationale Ballet live bij Pathé
Lees ook:Marijn Rademaker vaste gastsolist bij Nationale Ballet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>