Zanger Psy moest maand oefenen op dansje Gangnam Style

Heb jij ook zoveel moeite om het dansje op ‘Gangnam Style’ te leren? Gelukkig ben je niet de enige, ook zanger Psy zelf heeft er een maand over gedaan om de pasjes onder de knie te krijgen.

Het lijkt op het eerste gezicht een makkelijk dansje, maar toch kostte het Psy veel moeite om de perfecte passen te bedenken. Volgens 3FM heeft de Koreaanse zanger eerst een heleboel andere dansjes geprobeerd: “een olifantendansje, een apendansje, een kangoeroedansje, een slangendans en ga zo maar door.”

Pas na een maand pasjes oefenen besloot Psy dat het inmiddels wereldberoemde paardendansje het perfecte dansje zou zijn voor op zijn ‘Gangnam Style’.

De tweede singel van Psy zit eraan te komen, wij hopen dat we dan misschien het olifanten- of kangoeroedansje te zien zullen krijgen!

Wil je tips om zelf het dansje op ‘Gangnam Style’ te leren? Lees dan: Leer het dansje van Gangnam Style met choreograaf Roy Julen.

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Leer het dansje van Gangnam Style met choreograaf Roy Julen
Lees ook:Britney Spears leert dansje Gangnam Style
Lees ook:Harlem Shake: zo moet het dansje écht
Lees ook:VIDEO: 4-jarig dansertje zet zaal op z’n kop bij Belgium’s Got Talent
Lees ook:Halve finalisten SYTYCD bekend: Vita en Arno vallen af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>