Finale WK classic showdance

Afgelopen zaterdag, 23 december, was Let's dance WK classic showdance weer op televisie. Ditmaal de halve en hele finale. Ik zat weer verheugd op de bank. De dansen leken wel erg veel op die van de week ervoor en de danskoppels zagen er ook weer hetzelfde uit. Ze dansten gewoon weer hetzelfde! Nu snap ik waarom we elk koppel maar zo kort te zien kregen tijdens de wedstrijd en halve finale, omdat ze drie keer hetzelfde dansten! Tijdens de finale leek het er wel op dat ze de hele dans lieten zien, maar dat was helaas ook niet zo. We kregen wel de dans langer te zien, maar nog niet helemaal. 

Jammer dat Peter Bosveld en Euvgenia Parakhina niet hoger waren geëindigd, hoewel het paar wel de finale had behaald. Dit was hun laatste dans als wedstrijdpaar, ik had het de twee zo gegund.

Zelf hoopte ik stiekem weer op een exhibition showdans van Remco Bastiaansen en Charissa Dipte, maar helaas. Hoewel de kerstdans, gedanst door drie paren, waarin Remco en Charissa ook meededen, ook erg leuk en vrolijk was. Daarnaast was de dans op het liedje van Do erg mooi om te zien. Zo mooi om de passie in de dans te zien. Al met al dus toch een leuke uitzending!

Foto: www.dancesportinfo.net

Lees ook:Spectaculair WK Showdans
Lees ook:Duet Els en Jan Kooijman
Lees ook:Dan Karaty, Lieke van Lexmond en Jan Kooijman in jury Everybody Dance Now
Lees ook:Dansen voor Heart Dance Award
Lees ook:Everybody Dance Now: dit zijn de 3 finalisten van liveshow 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>