Hein Vergeer ijdanst in Gouda

De winnaars van ‘Sterren dansen op het ijs’ zijn nog lang niet klaar met ijsdansen. Onlangs gaven de winnaars, Hein Vergeer en zijn danspartner Florentine Houdinière, een show op de Markt in Gouda. Daar was een internationale ijsshow waar ook Laurent Tobel uit Frankrijk en Anna Rechnio uit Polen ook aan meededen. Vergeer benadrukte nog eens dat het hard werken is en dat de overstap van allrounder naar het ijsdansen niet makkelijk was.

De show werd geopend door 24 leden van ‘Kids on ice’ die in luchtige en kleurrijke outfits ijsdansten op Zuid-Amerikaanse ritmes. Vergeer tilde Houdinière regelmatig hoog boven zich, tot enthousiasme van het publiek.

Tobel combineerde zijn show met humor. Eerst opkomen met een gleufhoed op de tonen van Pink Panther om vervolgens in babypak verder te gaan. De Poolse Anna Rechnio, die ook meedoet aan de Olympische Spelen, gaf een imitatie van Michael Jackson weg op het ijs.

Foto: Pim Mul

Lees ook:Stamp- en dansspektakel uit Zuid Afrika
Lees ook:Drie dansers Nationaal Ballet genomineerd
Lees ook:Tap Factory maakt alle beloftes waar
Lees ook:Turnkampioene in SYTYCD
Lees ook:Nieuwe carrièrewending voor Patty Brard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>