Petra heeft skate-off verloren

Wie heeft dat nou verwacht? Petra Kagchelland ligt eruit bij het SBS6 ijsdansprogramma Sterren dansen op het ijs. Afgelopen zaterdag stond ze tegenover Jasmine Sendar in de skate-off. Dat verbaasde me al, want Petra danst erg goed op het ijs. Maar ja, bij dit soort sms-programma’s telt de zogenaamde ‘subjectief’ factor. Mensen moeten het diegene ook gunnen om te winnen. Blijkbaar gunnen de mensen het de sympathieke Jasmine meer dan de breedlachse Petra.

Toch had Petra al stiekem verwacht dat ze in de skate-off terecht kwam. Ik vraag me af waarom; ze danst nog steeds goed. Het is voor de soapactrice de eerste en tegelijk de laatste keer in de gevarenzone. Met tranen in haar ogen dankte Petra alle fans die haar zo goed hadden gesteund.

Jasmine is inmiddels een bekende van de skate-off, het was haar vierde keer dat ze in de gevarenzone terechtkwam en won. Zij had de pech dat ze een dag de griep had en één dag niet kon oefenen.

Foto: Ab Blauw/ De Telegraaf

Lees ook:Skate-off koningin Jasmine Sendar uitgeschaatst
Lees ook:Jeroen verliest skate off van Jasmine
Lees ook:Afscheid van de bokser die eindelijk kon schaatsen
Lees ook:Corry Konings verlaat het ijs
Lees ook:Showman John uit ‘Dancing on Ice’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>