Showman John uit ‘Dancing on Ice’

Arme Dieter Troubleyn en John Jones, zij moesten afgelopen vrijdag RTL4’s Dancing on Ice verlaten. Winston Gerschtanowitz ging door. Onbegrijpelijk dat Winston en John in de skate-off terecht kwamen. Zij zijn één van de beste schaatsers! Jan Postulart, die volgens de jury het slechtste schaatste, kwam niet in de skate-off terecht door de stemmende kijkers.

Jurylid Joan Haanappel begreep niet waarom twee goede schaatsers in de skate-off terecht kwamen: ‘Wij vinden Winston en John beide heel goed dansen.’ De jury koos voor de persoon die technisch beter is, Winston dus.

Musicalster Dieter viel tijdens zijn kür. ‘Tja, het ijs is glad,’ verklaarde hij zijn val. Voor het optreden beloofde Dieter dat als hij doorging, hij in een Schotse rok zou schaatsen op de manier dat het hoort: met niets eronder. Dat optreden blijft hem nu bespaard ‘Ik had graag onder die rok gekeken, maar helaas mocht het niet zo zijn’, aldus Joan.

Jammer dat twee leuke mensen uit het programma zijn gestemd, waarvan één ook nog eens heel goed ijsdanst. Maar ja, in dit programma gaat het niet alleen om de beste schaatser, maar speelt populariteit ook een grote rol.

Foto: Telegraaf

Lees ook:Marilou en Kelly uit Dancing on Ice
Lees ook:Dancing on Ice vol emotie
Lees ook:Petra heeft skate-off verloren
Lees ook:Dancing on Ice wint kijkers
Lees ook:Winston afgevallen bij Dancing on Ice

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>