Dancing on Ice vol emotie

Het thema van Dancing on Ice was afgelopen woensdag ‘disco’. Bij disco denk ik aan feest, uitgaan en veel lol hebben, maar deze uitzending kon beter het thema ‘drama’ meekrijgen. Wat een drama! Maar wellicht goed voor de kijkcijfers.

Leek de ijsdansshow zo goed op weg na de verhuizing naar woensdag, gaan de presentatoren nep doen. Presentator John moest zogenaamd spontaan reageren, toen bleek dat hij zelf een kür moest schaatsen. John ijsdanste in het vorige seizoen en moest na de zevende show de schaatsen inleveren. Zijn toenmalige ijsdanspartner sprak hem van een videoscherm nog wat aanmoedigende woorden toe uit de USA. Dat klonk ook al zo nep. Toen John omkeek, stond ze gewoon voor zijn neus. Hij verrast natuurlijk…. Not.

Maar toen begon het drama pas echt. De enige onbekende Nederlander Antoni Wanders wilde stoppen met de show, omdat hij het gehad had. Gelukkig lukte het zijn schaatspartner hem nog over te halen met moeilijke pasjes. Antoni kon tijdens de training per ongeluk een rietberger, iets wat onmogelijk was. Die gingen het danspaar ook in de kür verwerken. Tijdens een moeilijke lift viel Antoni met zijn schaatspartner bovenop zich. Daarna ging het nog een paar keer mis. Het werd hem duidelijk teveel en de emoties laaiden op.

En toen ging Winston Gerschtanowitz nog flink op zijn snufferd. Als het allemaal nog niet genoeg was, had Sander zich geblesseerd waardoor hij met pijn in zijn enkel schaatste. Ondanks de val van de Antoni en Winston, zaten ze beide niet in de skate-off. De enige overgebleven dames, Mariëlle Bastiaansen en Quinty Trustfull moesten nog een keer voor de jury ijsdansen.

Quinty werd het na haar tweede keer op het ijs ook bijna teveel toen ze besefte dat ze er uit kon liggen. Maar het was Mariëlle die het ijs moest verlaten. De jury was het er unaniem over eens dat ‘Quinty boven zichzelf uitsteeg.’ En dus kreeg Mariëlle de gevreesde bos bloemen. Quinty is nu de enige overgebleven dame ‘Zit ik in mijn eentje met al die kerels!’ riep ze door haar tranen heen.

Lees ook:Showman John uit ‘Dancing on Ice’
Lees ook:Winston afgevallen bij Dancing on Ice
Lees ook:Gewone Nederlander Antoni valt af bij Dancing on ice
Lees ook:Joris Putman de grote ijsster
Lees ook:Dancing on Ice wint kijkers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>