Where have you been, Ingrid Jansen?

ingrid_jansen-dancerEr was niet altijd een So You Think You Can Dance, maar dat kun je je waarschijnlijk niet eens voorstellen. In 2008 begon SBS6 een ander initiatief rondom dans: Dancing Queen. Het principe is een beetje hetzelfde. Knullige én spetterende audities, een jury (met daarin o.a. Barrie Stevens) en een paar live shows. Ik heb destijds genoten, maar het Nederlandse publiek kon de televisieshow niet echt vinden. Toch kwam er een terechte winnares uit naar voren. De nu 27-jarige Ingrid Jansen kon met de titel Dancing Queen aan de haal. Daarna zat ze niet stil! Sinds afgelopen weekend danst ze in de show Fuerza Nova. Maar waar was ze al die tijd?

Ingrid werd, na een eerste cover op het blad Stem, Ingrid internationaal het nieuwe gezicht van het dansmerk Le Papillon. Ze danste in 2009 bij de MTV EMA’S in Berlijn aan de zijde van Shakira en zorgde voor  aangename podiumvulling bij de Sugababes, Nurlaila Karim, Elize en Jody bernal. De jongeren onder ons kennen Ingrid nog wel van het televisie programma Net 5 Clubkids, het populaire kinder programma Jetix Mega Talent en Totally Fit Kidz.

Ingrid werkte het afgelopen seizoen mee aan het programma Move Like Michael Jackson, waar zij als assistent van de choreograaf LaVelle Smith Jnr optrad. Naast Move Like Michael Jackson was Ingrid ook te zien in diverse tv shows zoals Popstars, X-Factor, Let’s Dance en My name is Michael. Tot en met november kun je Ingrid, naast o.a. Els Smekens, zien dansen in Fuerza Nova.

Lees ook:Els Smekens in Fuerza Nova
Lees ook:VIDEO: Super moonwalk
Lees ook:Voorrondes Nederlands Kampioenschap van start
Lees ook:Ijsdansshows voeren oorlog
Lees ook:Cast bodylanguage bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>