Exit voor Stacey Rookhuizen in Strictly Come Dancing

Foto: Avro

Het dansavontuur van Stacey Rookhuizen zit erop. Gisteravond kreeg zij in de vierde aflevering van Strictly Come Dancing de minste punten van de jury. Het publiek stemde haar vervolgens de dance-off in, waarin ze het verrassend genoeg moest opnemen tegen één van de topfavorieten: Sylvana Simons.

Sylvana’s foxtrot was goed, maar niet zo indrukwekkend als haar eerdere dansen. Daardoor moest ze Mark van Eeuwen en Sabine Uitslag boven zich laten in de juryscore. Maar toen kwamen de publieksstemmen nog en dat waren er niet genoeg om direct door te gaan naar de volgende show.

Naomi van As, die op de een-na-laatste plek stond in het juryklassement, werd wederom gered van de dance-off. Het publiek houdt echt van haar, net als van Arjan Ederveen, die dus ook nog Sylvana voorbij ging in de eindscore.

Toen Stacey hoorde dat ze het tegen Sylvana op moest nemen, wilde ze eigenlijk gelijk opstappen. ‘Een bizarre avond’, reageerde ook presentator Reinout Oerlemans. Stacey deed nog haar best met haar paso doble, maar de uitslag van de dance-off was niet zo verrassend, de jury stemde unaniem voor Sylvana en haar partner Redmond.

Stacey kon er niet echt mee zitten, ze vond het volkomen terecht. Behalve dansen heeft het oud-jurylid van X-factor nog iets anders geleerd van de show: ‘Als ik ooit nog achter een jurytafel zit, zal ik een ander mens zijn!’

Volgende week zijn er dus nog maar 5 dansers over. Ik ben benieuwd of het publiek dan nog steeds Naomi van As van de dance-off kan redden. Wat denken jullie?

Bekijk de dansen hier terug.

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook!

Lees ook:Strictly Come Dancing zit erop voor Danny Froger
Lees ook:Ria Valk moet Strictly Come Dancing verlaten
Lees ook:Stijldansen terug op televisie in ‘Strictly come dancing’
Lees ook:Afscheid van de bokser die eindelijk kon schaatsen
Lees ook:Dancing on Ice vol emotie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>