Verkleed door Londen

Ik had al eerder vermeld dat het thema van het toeristisch jaar 2007 ‘Dans en Muziek’ is. InterContinental Hotels promootte dit themajaar onlangs in Londen. Het salesteam van de hotel-groep heeft meer dan 80 relaties met een onverwacht bezoek verrast. De boodschap die ze wilden uitdragen was ‘Only the Dutch can do something like this’.Dit deden ze door verkleed in kostuums uit verschillende belangrijke muziekperiodes bij klanten langs te gaan. Met deze verklede actie wilden ze het themajaar onder de aandacht brengen en een onvergetelijke indruk achterlaten. Dat is ze denk ik wel gelukt. De Nederlandse lijfspreuk ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ gold ditmaal kennelijk niet. En waarom ook niet, het is toch een ludieke actie?

 Nederland heeft op het gebied van dans en muziek veel te bieden. Zo zijn er vele festivals en is er een groot aanbod van gespecialiseerde, gerenommeerde podia en dans- en muziekgezelschappen die internationaal bekend staan. 

Foto: Tourpress Holland

Lees ook:Genieten met themajaar dans
Lees ook:Met DDDD themajaar 2007 Dans & Muziek officieel van start
Lees ook:Finale WK classic showdance
Lees ook:Get real, dit kan helemaal niet
Lees ook:Inschrijving So You Think You Can Dance 2013 geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>