Kijkje achter de schermen bij Introdans

Introdans nodigt bezoekers uit om een kijkje achter de schermen van het moderne dansgezelschap te nemen. Die dag kan je meedoen aan workshops, doe-mee-lessen en klassieke training. Bovendien repeteren Introdans-dansers delen uit voorstellingen die al in premiere zijn gegaan of zelfs van nieuwe voorstellingen. Een uniek preview dus!

Die dag kan je uitpuffen in de Filmstudio. Daar draait onder meer een film over de tournee van Introdans in Argentinië. Introdans vergezelde vorig jaar de koninklijke familie in een staatsbezoek. Tevens is er een selectie foto’s uit de serie Fremdkörper van fotograaf Peter van Stralen te bezichtigen. Hij heeft voor deze foto’s onder andere samengewerkt met een aantal danseressen van Introdans. Wil je jezelf eens een professionele Introdans-danseres voelen? Er is ook een kostuumveilig van de kostuums van Introdans. De opbrengst ervan gaat naar een nieuwe naaimachinevoor het kostuumatelier.

De open dag is op zaterdag 17 maart van 10.30 tot 16.30 aan de Vijfzinnenstraat 80-82 in Arnhem geopend (op loopafstand van station NS). Toegang en deelname aan workshops zijn vrij. Je moet je wel inschrijven voor de workshop of doe-mee-les. Dat kan alleen tijdens de Open Dag. Dus vroeg komen, anders is het al vol!

Zie voor meer informatie op: www.introdans.nl

Foto: Hans Gerritsen, Dansserver

Lees ook:Dansen in de Bijenkorf met Introdans
Lees ook:Meelwormen vreten spitzen Introdans aan
Lees ook:Choreografe Lucinda Childs te gast op Open Dag Introdans
Lees ook:Nieuw jaar, nieuwe dansen
Lees ook:Introdans op tournee door Israël

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>