Introdans danst tijdens Koninkrijksconcert

Foto: Hans Gerritsen

Foto: Hans Gerritsen

Op zaterdag 30 november wordt de tweehonderdste verjaardag van ons aller Koninkrijk der Nederlanden gevierd met een groot Koninkrijksconcert in het Scheveningse Circustheater. En daar mag dans natuurlijk niet bij ontbreken! Introdans danst tijdens de gala-avond een stuk van Hans van Manen.

Het kleurrijke Polish Pieces zal worden opgevoerd. Introdans presenteerde dit stuk van maestro Hans van Manen eerder dit seizoen al tijdens een tournee in Zuid-Afrika en op 6 december wordt het werk ook gedanst tijdens een groot balletgala in Moskou.

Het Koninkrijksconcert wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai en naast Introdans treden onder andere Ruth Jacott, Brigitte Kaandorp, Racoon en het Metropole Orkest op. De productie van het Koninkrijksconcert is in handen van theaterproducent Albert Verlinde.

De NOS doet live verslag van de feestelijke avond, op Nederland 1 van 20.30 uur tot 21.50 uur. Meer informatie over de viering van 200 jaar Koninkrijk: www.200jaarKoninkrijk.nl

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Grote meesters openen seizoen bij Introdans
Lees ook:Introdans toont negen stukken tijdens ‘Juni Danst’
Lees ook:Don Quichot van Nationaal Ballet op televisie
Lees ook:Bijzonder verjaardagsfeestje voor choreograaf Hans van Manen
Lees ook:DJ Junkie XL componeert Gala Nederlandse Dans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>