Dansen bij Dance Works Rotterdam

Wie een carrière als danseres bij een bekend dansgezelschap ambieert, weet dat het moeilijk is om bij zo’n gezelschap aangenomen te worden. Een succesvolle danseres heeft vaak al vele afwijzingen op haar lijstje staan. Binnenkort is er weer zo’n auditie. De ambitieuze dansers en danseressen in spé kunnen hun danskunsten vertonen op de auditie van Dance Works Rotterdam.

Dance Works Rotterdam is een eigentijds dansgezelschap dat moderne dans produceert. Het gezelschap is gevestigd in Rotterdam en presenteert voorstellingen door heel Nederland. Daarnaast maakt het gezelschap ook internationale tournees. Ton Simons is de vaste choreograaf, maar daarnaast werkt het gezelschap samen met de vaste gastchoreograaf Bruno Listopad en andere internationale gastchoreografen. Het gezelschap danst pure dans, waarbij niet fysieke bewegingsmogelijkheden verlegd worden, zoals de foto op deze pagina mooi illustreert. Maar daarnaast worden ook muzikale en ruimtelijke grenzen verschoven.

De auditie is op 15 januari. Maar daarvoor moet je nog wel eerst een foto en CV met je opleiding en ervaring opsturen. Vanzelfsprekend moet je klassieke en moderne techniek erg goed zijn. De auditie is open voor vrouwelijke en mannelijke dansers.

Voor meer informatie zie: www.danceworksrotterdam.nl

Foto: Dance Works Rotterdam; fotograaf: Robert Benschop; dansers: Matthew Otaegui en

Irena Misirlić

Lees ook:Menselijke figuren
Lees ook:Audities Dance Works
Lees ook:Dansers gezocht voor dancemob!
Lees ook:Dance Works zoekt Rotterdam’s Best Dance Video
Lees ook:Dance Works Rotterdam op Lowlands

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>