Spinvis zoekt dansers voor opera Kintsukuroi

kintsukuroi spinvis operaDansers opgelet! Spinvis is op zoek naar twee professionele mannelijke dansers voor Kintsukuroi, een gedanste opera die geïnspireerd is op de tsunami in Japan in 2011. Er zijn al twee geweldige dansers aangetrokken; wie weet ben jij straks één van de andere hoofdrolspelers!

De choreografie van de gedanste opera is in handen van Adriaan Luteijn, in samenwerking met Spinvis en Saartje Van Camp, de makers van de voorstelling. De twee dansers die al zijn aangetrokken zijn Francis Sinceretti, voormalig danser van het Nationale Ballet, en Karin Lambrechtse, voormalig danseres bij Introdans. Spinvis is nu dus op zoek naar twee dansers om het tableau compleet te maken.

Het verhaal van Kintsukuroi gaat over de relatie tussen de tijdelijke, fragiele en liefhebbende mens en de miljarden jaren oude planeet waarop hij leeft, staat op de website van Spinvis te lezen. “Kintsukuroi gaat over het leven van een seismoloog. Als zijn grote liefde wordt weggenomen door de golven van de ramp, weigert hij te aanvaarden dat ze voor altijd is verdwenen. In de trillingen van de aarde leest hij haar hartslag.  Het verhaal wordt gedanst door drie dansers van aanmerkelijk verschillende leeftijden. Allen spelen ze de hoofdpersoon in drie fases van zijn leven.”

Spinvis is nog op zoek naar:
- een mannelijke danser in de leeftijd van 20 à 23 jaar
- een mannelijke danser in de leeftijd van 40 à 45 jaar
Beide met professionele opleiding ( modern en/of klassiek) en theaterervaring.

Lijkt het je wat? Meer informatie over de audities en repetitiedagen vind je op www.spinvis.nl

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Jubileum omscholingsregeling dansers theatraal gevierd
Lees ook:Kim-Lian krijgt hoofdrol in Fame
Lees ook:Mannelijke dansers met sixpack gezocht
Lees ook:Explosieve show alleen in Breda
Lees ook:Meysam (SYTYCD) brengt boek uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>