Danscomputer tegen aids

Er zijn vele manieren om geld op te halen tegen aids. Zo kan je met een collectebus rondgaan. Of je kan mensen door de telefoon lastig vallen om geld over te maken. Of je kan meedoen aan Dance4Life, een actiecampagne voor jongeren, met een dance event één dag voor Wereld Aids Dag. Dat laatste blijkt zo’n succes, dat Alternate een heuse Dance4Life computer heeft gelanceerd.

Alternate had al diverse succesvolle reclamecampagnes onder jongeren. Door deelname aan FFWD Heineken Dance Parade, was een samenwerking met Dance4Life meer dan logisch. ‘Met deze pc-actie willen we een steentje bijdragen aan het project Dance4Life,’ aldus Mark Vrijvogel, commercieel directeur van Alternate Nederland.

De computer kost 549 euro en is vanaf 1 november verkrijgbaar. Van jouw neergetelde geld, gaat 25 euro naar Dance4Life.

Dance4Life is een tweejarig internationale actiecampagne waarbij jongeren zelf het heft in handen nemen in de strijd tegen hiv en aids. Het is opgericht voor bewustwording, educatie en fundraising. Één dag voor de Wereld Aids Dag (25 november) wordt er tegelijkertijd gedanst op de hele wereld. In Nederland gebeurt dat in het Gelredome, waar een mega dance event is.

Wil je meer informatie over de pc, kijk dan op: http://www.alternate.nl/html/themeworld/dance4life/landing.html

Meer informatie over Dance4Life op:

foto van Dance4Lifewww.dance4life.nl

Lees ook:Jan Kooijman ambassadeur dance4life
Lees ook:Bijna 3,5 ton opgehaald bij Dance4Life Event
Lees ook:Doutzen Kroes geeft startsein dance4life campagne 2010
Lees ook:Barry Paf dances for life!
Lees ook:Dansworkshops volgen en gelijk goed doel steunen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>