Dit is de top 18 van So You Think You Can Dance 2012

Denden. Foto via RTL

Het was een avond vol Broadway, Chicago, Bob Fosse… en een paar goede, maar ook wat minder goede performances. In de laatste bootcampronde in  New York was het D-day voor de 24 overgebleven dansers. Er konden er maar 18 door naar de liveshows. En die 18 zijn:

Delano, Vita, Remy, Vivian, Denden, Iris, Daniel, Davinia, Niels, Inge, Hessel, Sarah, Sinerjey, Eliane, Arno, Kalila, Frederic en Masha! De jury vond deze dansers de allerbesten, dus vanaf zondag 21 oktober zullen we hen terug zien in de eerste liveshow van So You Think You Can Dance. Wat vind jij, ben jij het met de keuze van de jury eens?

In de eerste liveshow kunnen we in elk geval weer veel moois verwachten: de choreografiën komen van een hele rits topchoreografen: Laurent Flament, Isabelle Beernaert, Koen & Roemjana, Peter Bosveld, Steeve Austin en Vincent Vianen. Er zullen routines te zien in de stijlen hiphop fast, hiphop lyrical, jazz, modern, disco, latin en ballroom.

Vanaf zondag mogen wij als publiek gelukkig ook weer meebeslissen wie er door mogen naar de volgende liveshow, door te stemmen op je  favoriete koppel. En dat is maar goed ook, want ik was het tijdens bootcamp niet altijd eens met de jury… ze kunnen dus wel wat hulp van ons gebruiken!

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook!

Lees ook:So You Think You Can Dance: ode aan de choreografen
Lees ook:Bepaal zelf wat er vanavond gebeurt in de SYTYCD-liveshow
Lees ook:Publiek stemt Eliane en Remy naar huis in So You Think You Can Dance
Lees ook:Sneak Preview 1e aflevering So You Think You Can Dance
Lees ook:Nieuw jurylid SYTYCD 2012: Ish Ait Hamou

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dit is de top 18 van So You Think You Can Dance 2012

  1. sifra

    y love denden
    xx sief

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>