Publiek stemt Eliane en Remy naar huis in So You Think You Can Dance

In de vijfde liveshow van SYTYCD hadden de kijkers thuis het helemaal voor het zeggen. Voorgaande jaren betekende dat altijd onverwachte uitslagen en (jury-)favorieten die naar huis werden gestuurd. Maar aangezien dat de afgelopen twee weken al door de jury zelf was gedaan, viel het deze vijfde liveshow eigenlijk wel mee met die uitslag…

Voorafgaand aan de show had Dansen.blog.nl de mening van het publiek gepeild. Daaruit bleken de dames Davinia en Eliane en de heren Remy en Arno in de gevarenzone te zitten. Maar omdat Davinia toch elke week weer heel veel stemmen binnen lijkt te slepen en doordat Arno een fantastische solo neerzette, was het ons al gauw duidelijk dat het einde voor Eliane en Remy nabij was.

En dat terwijl vooral Remy toch een hele goede avond had gehad. Hij danste een prachtige moderne dans van Conny Janssen. Erg leuk dat deze choreografe weer aan SYTYCD meewerkt. Remy’s nieuwe partner Vivian leek hem echt naar een hoger niveau te trekken. Helaas voor Remy kwam die opleving net te laat.

Eliane danste een bijzondere jazz-choreografie met haar nieuwe partner Frederic. Ook een hele mooie performance, maar helaas dus niet goed genoeg voor een plek bij de laatste acht. De topacts van de avond waren volgens ons de eerder genoemde dans van Vivian & Remy en de hiphop fast van Kalila & Denden.

Dan nog een tipje: Fotograaf Bob Karman maakt elke week prachtige foto’s van de liveshows van SYTYCD. Bekijk ze hier. Wat vonden jullie van liveshow 5? En wie is nu jouw favoriete danser(es)? Stem op de poll:

Wie is na liveshow 5 jouw favoriet in SYTYCD?

  • Davinia (30%)
  • Vivian (17%)
  • Kalila (14%)
  • Delano (14%)
  • Frederic (12%)
  • Denden (7%)
  • Vita (5%)
  • Arno (1%)
Loading ... Loading ...

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Exit voor topentertainer Sinerjey en comeback girl Iris in SYTYCD
Lees ook:Dit is de top 18 van So You Think You Can Dance 2012
Lees ook:Poll: ‘Girls on top’ in So You Think You Can Dance
Lees ook:Exit voor Inge & Hessel in So You Think You Can Dance
Lees ook:Bepaal zelf wat er vanavond gebeurt in de SYTYCD-liveshow

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Publiek stemt Eliane en Remy naar huis in So You Think You Can Dance

  1. lisbeth

    Ik snap niet waarom de jury zo hard is tegen davinia. Ze kan prachtig dansen en ze is nog jong dus dat verwacht je el van haar. Ze moet sytycd winnen zij is de beste van allemaal !

      /   Reply  / 
    1. josian

      ze is misschien wel jou favoriet maar je moet ook kijken wie heeft het meeste geleerd en dat is frederic

        /   Reply  / 
  2. Pingback: Halve finalisten SYTYCD bekend: Vita en Arno vallen af | Dansen

  3. josian

    ik vond het echt geweldig wat iedereen heeft neergezet en op zo’n prestaties mogen de dansers trots zijn. ja mijn favoriet was vivian maar frederic heeft ook heel terecht gewonnen. want hij heeft zoveel geleerd en alle andere had ik het ook gegund.
    maar frederic was een goede winnaar!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>