Exit voor topentertainer Sinerjey en comeback girl Iris in SYTYCD

De top 10 van So You Think You Can Dance is bekend! In de vierde liveshow lag de druk hoger dan normaal, want een plaats bij de top 10 betekent ook direct deelname aan de theatertour. Dat maakte het afscheid van Iris en Sinerjey toch wel extra zuur…

De poll van Dansen.blog.nl blijkt elke week beter te kloppen. Het begint een beetje eng te worden! De drie koppels die de minste stemmen in onze poll kregen, stonden deze week ook allemaal in de Dance For Your Life: Sinerjey & Eliane, Vivian & Denden en Iris & Arno.

Dit was de laatste liveshow waarin de jury het eindoordeel mocht vellen en dat betekende het einde voor Iris met haar gebroken pols en Sinerjey met zijn vrolijke smile. En daar bleek het publiek het niet helemaal mee eens te zijn… Na de laatste beslissing klonk er een hard boegeroep uit de zaal en ook op twitter klonken boze reacties.

De twee dansers leken zelf wel vrede met de beslissing te hebben. “Als de andere dansers maar blijven vechten, dan is het oke!” riep Iris. Een typerende uitspraak voor het meisje dat al twee jaar op rij alle bootcamps doorstond, om beide keren vlak voor de liveshows af te vallen, maar dit seizoen plotseling toch nog een kans kreeg, die ze met beide handen aangreep, om vervolgens haar pols te breken, zich weer een weg naar de top te klauteren, al struikelend door de herfstbladeren weer op haar snuit te glijden, om tenslotte nog wel even een prachtige solo neer te zetten, die niemand anders had kunnen dansen. Hoe bedoel je vechtertje?

En dan was er Sinerjey. Het publiek hield al van hem tijdens TUDB, maar vergat blijkbaar te stemmen tijdens SYTYCD. Zonde, zonde, zonde, dat de jury zich gedwongen voelde deze keuze te maken.

De top 10, die vanaf januari gaat dansen in de theatertour, bestaat nu dus uit de dames Eliane, Davinia, Kalila, Vita en Vivian en de heren Arno, Delano, Denden, Frederic en Remy. Volgende week zullen ze nieuwe koppels vormen. Wij zijn benieuwd of er dan een echt gouden koppel zal opstaan! En omdat jullie elke week zo goed voorspellen wie er in de gevarenzone zitten, gooien we er deze week ook maar weer een polletje tegen aan:

Welke danser in SYTYCD is na liveshow 4 jouw favoriet?

  • Davinia (53%)
  • Vivian (15%)
  • Vita (8%)
  • Kalila (7%)
  • Delano (5%)
  • Frederic (5%)
  • Denden (4%)
  • Eliane (2%)
  • Arno (1%)
  • Remy (0%)
Loading ... Loading ...

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Dit is de top 18 van So You Think You Can Dance 2012
Lees ook:Publiek stemt Eliane en Remy naar huis in So You Think You Can Dance
Lees ook:Exit voor Inge & Hessel in So You Think You Can Dance
Lees ook:Halve finalisten SYTYCD bekend: Vita en Arno vallen af
Lees ook:Disco-Daniël & Masha moeten So You Think You Can Dance verlaten

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Exit voor topentertainer Sinerjey en comeback girl Iris in SYTYCD

  1. Pingback: Poll: ‘Girls on top’ in So You Think You Can Dance | Dansen

  2. lisbeth

    Als het zogezegt door de facebook-actie is dat Davinia meer stemmen heeft gekregen, dan kunnen de fans van de andere dansers dat toch ook? Davinia heeft die stemmen verdient want ze is super getalenteerd,

      /   Reply  / 
    1. mariska vanryn

      Super getalenteerd ??? Davinia ??? Nee, papa van Davinia is super getalenteerd in het manipuleren van leden en niet-leden van “zijn” dansstudio ! Geld is ook geen bezwaar ,de halve stad sponsert dit evenement .

        /   Reply  / 
  3. Linda Auteur

    Dat hadden andere fans zeker ook kunnen doen. Maar door de facebook-oproep door fans van Davinia is het in elk geval geen representatieve steekproef meer. Daarom houden wij de uitslag aan die eerder uit de ‘spontane stemmen’ is gebleken, deze uitslag zal beter overeen komen met het daadwerkelijke stemgedrag van het publiek.

      /   Reply  / 
  4. lisbeth

    awel de stad geeft om davinia dombo !

      /   Reply  / 
  5. Eddy Verheyden

    Eventjes een verbetering : De stad geeft niet OM Davinia Dombo maar wel de stad geeft AAN Davinia Dombo

      /   Reply  / 
  6. yorgos

    Heeft Davinia ook een artiestennaam aangenomen zoals haar pappa? Fijn zo hoort het. Doch de keuze is wat raar: DAVINIA DOMBO

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>