Disco-Daniël & Masha moeten So You Think You Can Dance verlaten

Wat een eerste liveshow! De energie spatte van het tv-scherm af. De eerste gouden koppels lijken al opgestaan en de choreografen lieten zich weer van hun beste kant zien. Helaas moesten er natuurlijk wel twee dansers naar huis: Daniël en Masha, die met hun disco performance het minste indruk maakten.

Excuses voor ons over-enthousiasme, maar wow wow wow! We kunnen het niet anders zeggen.  Wat moet het een geweldige sfeer geweest zijn live in de studio. Thuis op de bank zaten wij in elk geval te stuiteren van blijheid.

De beste performances zaten in de staart van het programma, met de chacha van Vita en Frederik, de ge-wel-dige hiphop fast van Delano en Kalila en de moderne dans van Vivian en Denden. Prachtwerkjes van choreografen Koem en Roemjana, Vincent Vianen en Isabelle Beernaert.

Maar ook eerder in de show was het al genieten geblazen met onder andere de hiphop lyrical van Sarah en Niels, tevens een choreografie van Vincent Vianen. Eigenlijk vielen alleen Daniël en Masha tegen met hun disco act. Erg jammer, want Daniël was van tevoren één van onze favorieten, maar het kwam er niet helemaal uit.

De groepschoreo van Roy Julen op Skrillex - Bangarang knalde zoals je op Skrillex hoort te knallen, en daarin groeide hiphopdanseres Kalila wat ons betreft uit tot de ster van deze show.

Na een avond vol superstrakke en mooie choreo’s werd zelfs de ‘Dance for your live’ nog een feestje door de 30 seconde van topentertainer Sinerjey. Wij waren wel verrast dat hij in die Dance for your Live stond, maar gelukkig liet hij – al vanaf de eerste seconde dat zijn muziek aanging – zien dat hij zonder twijfel door moest naar de volgende liveshow.

Bij de dames stonden Masha, Inge en Eliane in de Dance for your Live. De jury vond geen van allen goed daarin, maar Inge en Eliane kregen het voordeel van de twijfel en zien we volgende week weer terug. Bij de heren ging het tussen Daniël en Hessel, nadat Sinerjey al gauw te horen kreeg dat hij door was. Een moeilijke keuze, maar het was Hessel die zich bij zijn partner Inge mocht voegen bij de laatste 16.

Wat vonden jullie van de eerste liveshow? Wie zijn jullie favorieten en waarom? Laat het ons weten!

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Wat is jullie favoriete koppel in SYTYCD?

  • Vivian & Denden (31%)
  • Vita & Frederik (18%)
  • Iris & Arno (16%)
  • Kalila & Delano (13%)
  • Eliane & Sinerjey (7%)
  • Sarah & Niels (7%)
  • Davinia & Remy (5%)
  • Inge & Hessel (3%)
Loading ... Loading ...

 

Lees ook:Dit is de top 18 van So You Think You Can Dance 2012
Lees ook:Exit voor Inge & Hessel in So You Think You Can Dance
Lees ook:Publiek stemt Eliane en Remy naar huis in So You Think You Can Dance
Lees ook:Poll: ‘Girls on top’ in So You Think You Can Dance
Lees ook:Bepaal zelf wat er vanavond gebeurt in de SYTYCD-liveshow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>