Poll: ‘Girls on top’ in So You Think You Can Dance

Foto via RTL

Liveshow 5 van SYTYCD komt eraan, de liveshow waarin altijd rake klappen vallen… De liveshow waarin de uitslag helemaal in handen ligt van het publiek! En dat betekende de afgelopen jaren vaak dat er onverwachte dingen gebeurden en favorieten van de jury naar huis werden gestemd. Wij peilen alvast de stemming onder het publiek… Wie zit er in de gevarenzone?

Onze poll bleek de afgelopen weken soms nauwkeurig goed te kloppen. Bijvoorbeeld toen in liveshow 3  Sarah & Niels naar huis werden gestuurd, en heel twitter onplofte om deze uitslag… Uit onze poll bleek al eerder dat maar weinig kijkers op dit koppel stemden. En vorige week stonden inderdaad de 3 koppels die onderaan onze poll eindigden ook in de Dance For Your Life.

Maar wat zijn dan de verwachtingen voor deze week? Op dit moment staan in elk geval de ‘girls on top’! Vivian heeft op het moment van schrijven 28% van de stemmen binnen gesleept, op de voet gevolgd door Kalila met 18% en Vita met 17%. Daarna volgt er een rijtje mannen: Denden en Delano (9%) en Frederic (7%) liggen dicht bij elkaar, maar toch op ruime achterstand van de dames.

In de gevarenzone zitten volgens onze poll  de dames Eliane (5%) en Davinia (3%) en Arno (3%) en Remy (1%) bij de heren. Of deze uitkomst morgen ook echt de uitslag van de liveshow zal worden, ligt er natuurlijk helemaal aan of het publiek ook echt gaat stemmen op hun favorieten! Naar welke danser(es) gaat jouw stem?

UPDATE: Na de publicatie van bovenstaand artikel schoot Davinia opeens alsnog omhoog in onze poll. We vermoeden een georganiseerde facebook-actie ;-) Daarom zal de uitslag van de poll inmiddels niet meer representatief zijn, wij gaan uit van de eerder genoemde percentages. En we zijn benieuwd of Davinia’s fans morgen ook weer zoveel zullen stemmen!

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Ophef over Dance for your life in SYTYCD
Lees ook:Publiek stemt Eliane en Remy naar huis in So You Think You Can Dance
Lees ook:Exit voor Inge & Hessel in So You Think You Can Dance
Lees ook:Exit voor topentertainer Sinerjey en comeback girl Iris in SYTYCD
Lees ook:Halve finalisten SYTYCD bekend: Vita en Arno vallen af

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Poll: ‘Girls on top’ in So You Think You Can Dance

  1. Pingback: Publiek stemt Eliane en Remy naar huis in So You Think You Can Dance | Dansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>