Top 10 So You Think You Can Dance vanaf januari in theater

Foto via RTL

Gelukkig voor de fans houdt SYTYCD niet op na de grote finale op 9 december. Net als voorgaande jaren gaat het dansspektakel verder in het theater!

Vanaf 4 januari 2013 zullen de tien beste dansers van de show hun performances uit SYTYCD laten zien in theaters in Utrecht, Heerlen, Groningen, Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. Terwijl een DJ live op toneel draait, zullen er hiphop, jazz, modern, ballroom en latin choreografiën voorbij komen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.rtltickets.nl of via het nummer 0900 300 50 50 (45cpm).

Vorig jaar waren wij er ook bij en het was absoluut de moeite waard! Naast de mooiste duetten werden ook de gaafste groepschoreo’s uit de liveshows gedanst. En sommige dansen waren in een nieuw jasje gestoken, zodat er voor de die hard fans ook wat verrassingen in zaten.

Wij zijn benieuwd! Ga jij ook naar de theatertour? Welke choreografie hoop je te zien?

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Meer weten over SYTYCD-Lise!
Lees ook:Audities So You Think You Can Dance 2012 : It’s a wrap!
Lees ook:SYTYCD Annemiek als backstagereporter
Lees ook:Sneak Preview 1e aflevering So You Think You Can Dance
Lees ook:Michael Jackson dansgame

1 Reacties // Reageer

One thought on “Top 10 So You Think You Can Dance vanaf januari in theater

  1. Pingback: Ophef over Dance for your life in SYTYCD | Dansen

  2. offshore company

    Zondagmiddag kwam Sint in Den Dungen en de dansers van LiFe Dance waren er ook bij. Het was druk, HEEL DRUK en de dansers kregen een plekje tussen al die kinderen, ouders en Pieten. Dat was niet makkelijk, maar de meiden deden het kei-goed. Ze lieten zien dat ze plezier hebben in het dansen en dat is belangrijk. Sint en de Pieten vonden het prachtig en ook de kinderen en ouders hebben genoten. Kijk maar eens bij de foto´s dan kun je zien hoe druk het was!

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Exit voor topentertainer Sinerjey en comeback girl Iris in SYTYCD | Dansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>