So You Think You Can Dance weer van start

Logo SYTYCDEindelijk! We hebben er maanden op moeten wachten, maar vanaf vanavond kunnen we gelukkig weer een heleboel weken genieten van So You Think You Can Dance op RTL5. Om dit seizoen nog spannender te maken, zijn er een aantal ingrijpende veranderingen gemaakt aan het programa.

Aan de jury is in elk geval niets veranderd: Euvgenia Parakhina, Dan Karaty, Ish en Jan Kooijman zullen weer hun oordeel geven over de dansers. Presentatie is natuurlijk weer in handen van Dennis Weening en An Lemmens. Heerlijk!

Wat is er dan wel nieuw aan het vijfde seizoen van SYTYCD? De ‘final auditions’!  De dansers die de eerste auditieronde overleven gaan meteen door naar dit nieuwe onderdeel. In de final auditions moeten ze de jury verpletteren met een tweede, nog betere, auditie.

De jury van 'So You Think You Can Dance' v.l.n.r.: Euvgenia Parakhina, Dan Karaty, Ish en Jan Kooijman

De jury van ‘So You Think You Can Dance’ v.l.n.r.: Euvgenia Parakhina, Dan Karaty, Ish en Jan Kooijman

Een andere wijziging is dat elk jurylid bij de eerste audities een golden ticket in zijn bezit heeft. Met dit ticket kunnen ze afzonderlijk van elkaar bepalen welke topdanser rechtstreeks doorgaat naar de buitenlandse bootcamp. De uitverkoren deelnemers met zo’n golden ticket in the pocket slaan de final auditionronde dus over.

RTL houdt dit jaar de bestemming van de buitenlandse bootcamp nog even geheim, maar wat wel bekend is gemaakt is dat de dansers één van de oudste, moeilijkste en meest mysterieuze dansen van het Europese vasteland moeten gaan aanleren. Om welke dans denken jullie dat het gaat?

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

 

Lees ook:Bootcamp So You Think You Can Dance: It’s a wrap!
Lees ook:Audities So You Think You Can Dance 2012 : It’s a wrap!
Lees ook:Sneak Preview 1e aflevering So You Think You Can Dance
Lees ook:Min Hee Bervoets vervangt Euvgenia Parakhina in SYTYCD
Lees ook:Vita wint eerste ticket naar New York in So You Think You Can Dance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>