Vita wint eerste ticket naar New York in So You Think You Can Dance

Logo via RTL

Jazz-danseres Vita Boers is de eerste deelnemer van SYTYCD die direct naar de bootcamp in New York is gestuurd. Met haar jazz-routine maakte ze al tijdens de eerste auditie diepe indruk op de jury. Daarmee verdiende ze een plekje in het nieuwe auditie-onderdeel: de callback. Daar overtuigde ze opnieuw.

Vita nam het in de callbackronde op tegen 4 andere sterke kandidaten: het 18-jarige ruwe talent Arno, atletiekmeisje Inge met de ellelange benen, de professionele balletdanser Junior (TUDB) en musicalster Daniel, bekend van Sunday Night Fever.

Hoofdchoreograaf Roy Julen leerde deze vijf beste dansers van de dag een jazz-choreografie aan op Mr. Bojangles. Die stijl ligt Vita natuurlijk goed, maar ook Daniel was met zijn vele podiumervaring in het voordeel. De jury was in de callbackronde vooral onder de indruk van Arno, Daniel, en natuurlijk dus Vita, die uiteindelijk het ticket naar New York won. De andere dansers moeten nu eerst nog de bootcamp in Arnhem doorstaan.

De Amsterdamse Vita is net afgestudeerd van de dansacademie. Dan Karaty vond na haar eerste auditie al dat ze thuishoort in de top 18. Dat geloof ik ook! Bekijk haar auditie hier.

Wat vond jij van de eerste aflevering van So You Think You Can Dance?

Lees ook:Hiphopper Remy grijpt derde New York-ticket in SYTYCD
Lees ook:Dit is de top 18 van So You Think You Can Dance 2012
Lees ook:Sneak Preview 1e aflevering So You Think You Can Dance
Lees ook:‘The (ultimate dance) battle is on’ in So You Think You Can Dance
Lees ook:Bootcamp So You Think You Can Dance: It’s a wrap!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vita wint eerste ticket naar New York in So You Think You Can Dance

  1. Pingback: Hiphopper Remy grijpt derde New York-ticket in SYTYCD | Dansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>