Hiphopper Remy grijpt derde New York-ticket in SYTYCD

En daar is de eerste mannelijke danser die direct naar New York gaat! Na de twee jazz-danseressen Vita Boers en Sarah Mancini heeft hiphop-danser Remy Vetter het derde ticket naar New York te pakken. Hij mag de bootcamp in Arnhem overslaan.

In de derde auditie-aflevering van So You Think You Can Dance lieten vooral de hiphop-dansers van zich horen. Remy kwam met zijn complete crew, maar kreeg als enige goed nieuws te horen. Dat mocht ook wel, met zo’n topauditie!

Een andere sensatie was b-boy Dawood. Wie had er ooit gedacht dat er zulke moves uit dat lijf zouden komen?! Er kwamen ook een hoop swagger kids voorbij, waaronder een 5-jarig hiphoppertje dat het woord ‘nerveus’ niet in zijn vocabulaire had staan.

En dan was er natuurlijk Sinerjey! De ‘hero’ uit Ieper, die we al kennen uit TUDB (Team Koen en Roemjana) maakte diepe indruk op de jury met zijn auditie. ‘Eindelijk een echt optreden’, riep Jan Kooijman uit.

In de callback-ronde ging het dan ook tussen Remy, Sinerjey en de moderne dansers Kimberley en Mats (hoera, hij is er weer!). Die laatste twee deden het eigenlijk ontzettend goed op de hiphop-choreografie van Roy Julen. Maar Remy en Sinerjey lieten zien dat het hun stijl is en blonken allebei op hun eigen manier uit. Het kwartje had wat ons betreft beide kanten op kunnen vallen. Het was uiteindelijk Remy die er met het New York-ticket vandoor ging.

Nog één auditie die ik jullie niet wil onthouden, ook al haalde ze de callback niet. Deze solo van Lineke heb ik zelf live gezien in Carré en toen was ik heel erg onder de indruk (vanavond weer trouwens). Bekijk haar auditie hier terug. Wat vond jij de beste auditie van de avond?

Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook!

Lees ook:Vita wint eerste ticket naar New York in So You Think You Can Dance
Lees ook:Disco-Daniël & Masha moeten So You Think You Can Dance verlaten
Lees ook:Dit is de top 18 van So You Think You Can Dance 2012
Lees ook:‘The (ultimate dance) battle is on’ in So You Think You Can Dance
Lees ook:Publiek stemt Eliane en Remy naar huis in So You Think You Can Dance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>