Mission Salsa

In het kader van verschillende dansstijlen combineren, heb ik hier een leuk filmpje waar ditmaal salsa de hoofddans is, die gecombineerd wordt met ballet, flamenco, tango en veel exhibition dance. De dans wordt gedanst door Alex Da Silva en Liz Lira en wonnen hiermee de 2002 World Mayan Salsa Competition. Dat is al een aantal jaar terug. Aangezien het op YouTube te vinden is, terwijl dat nog helemaal niet zo lang bestaat, zal het wel de moeite waard zijn om te bekijken. En dat was het inderdaad.

De dans doet je denken aan Mission Impossible, misschien omdat ze op de muziek ervan dansen? Sommige bewegingen doen je wel aan die dans denken, bijvoorbeeld waar zij horizontaal vlak boven de vloer in de armen van hem hangt. Dat maakt de dans erg leuk.

Voor het filmpje klik: http://www.youtube.com/watch?v=Q5nK7w9zQfM&mode=related&search=

ls je nog meer dit soort salsa filmpjes wilt zien, ga dan naar YouTube en zoek op ´World Salsa Competition´, dan zijn er genoeg anders spectaculaire salsa filmpjes!

Lees ook:Obsessie voor zouk
Lees ook:Koreaanse Lint-met-hoofd-beweeg-dans
Lees ook:Linedance niet oubollig op WK
Lees ook:Moderne buikdans
Lees ook:Doggy-dancing een rage

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>