Disneyland Parijs zoekt dansers

Het kan niet op met al die audities. Ligt het aan mij of is het auditieseizoen? Nu lees ik weer dat Disneyland Resort Parijs in samenwerking met CWI/ EURES een talentenauditie gaat houden. Het Parijse entertainmentpark is op zoek naar Disney-karakters, parade dansers, bungee jumpers, steltenlopers, vlaggendrager en poppenspelers. Dus ben je een entertainer met goede dans- en acteerkwaliteiten en kan je Disneykarakters spelen en parades lopen, dan is dit misschien wel iets voor jou!

Het park is ook op zoek naar enthousiaste en energieke mensen die getraind kunnen worden in vaardigheden zoals goochelen en steltlopen. Dus lijkt je het leuk om je een tijdje Minnie Mouse, Sneeuwwitje of de zeven dwergen te voelen? Ga dan naar de CWI-vestiging bij je in de buurt, zij kunnen je meer vertellen. Je kan je ook op de auditiedag zelf melden bij het Dance Centre ‘Olympia’ in Amsterdam.

De auditie wordt dinsdag 10 april om 10.00 in Dance Centre ‘Olympia’, Bellamystraat 49-51 in Amsterdam gehouden. Meer info bij het CWI. Wie de auditie met succes doorstaat, gaat dezelfde dag door naar het sollicitatiegesprek.

Lees ook:

Bubbling Brown Sugar zoekt dansers

Verkleedpartijtje bij auditie Dirty Dancing

Dans mee in voorstelling waar dans en sport gecombineerd worden

Foto: www.fz.nl

Lees ook:Prinses op ijs
Lees ook:Dansfilm Live2Dance zoekt hoofdrollen
Lees ook:Isabelle Beernaert zoekt dansers voor theatertour!
Lees ook:Onkruid in Amsterdam Oost
Lees ook:Breakdancers strijden om titel op station

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Disneyland Parijs zoekt dansers

  1. Ingrid

    Leuk tijdelijk baantje voor jonge mensen!

      /   Reply  / 
  2. Eveline

    Idd! Leuk baantje, maar de vraag is, wanneer worden die dansers juist gevraagd? Als je dan slaagt voor de auditie… WAT DAN?

    X

      /   Reply  / 
    1. orphen

      1 goede tip, als ze jou hebben gekozen, zullen zij diezelfde dag het contract met je doornemen en vragen of je het dan wil.

      er is ook een keuze dat ze jou in reservebestand houden, zoals zij dat noemen en nemen zij contact met je op zodra er een plek vrij is. Ga hier dus niet 6 maanden op wachten want, dit zal niet gebeuren. Ze zeggen wel dat je dan door bent, maar dit is puur valse hoop.
      zelf heb ik in parijs auditie gedaan en ik ben doorgegaan, van de 40 man ofzo waren er nog maar 7 overgebleven. meerdere malen naar daniel harding gemaild of er al wat nieuws is, maar nee hoor.

      voor de mensen die er heen gaan succes en doe de groeten aan die daniel harding, mocht hij aanwezig zijn hahaha

        /   Reply  / 
  3. Anouk

    Hallo,
    Erg leuk al die berichten maar ik zou ook wel graag de leeftijd van alles willen weten zelf ben ik tien en dans al twee uur per week jazz en streetdance ik heb ook twee jaar ballet gedaan ik doe het al van af mijn vierden. Als er iets voor mij is word ik graag op de hoogt gehouden.
    Groetjes Anouk

      /   Reply  / 
    1. orphen

      denk dan eerst na voor welke disneyfiguur jij auditie wil doen en of je er wel op lijkt.

      ze hebben diverse mensen nodig, mensen die look-a-likes zijn, en mensen met bepaalde hoogtes voor bepaalde figuren.

      look-a-likes moeten wel goed kunnen dansen en performen, voor de andere figuren is het belangrijk dat je goed kunt uitoefenen wat je speelt, dus bijvoorbeeld als cowboy, piraat, prins/prinses, slecherik. dus bereid je wel goed voor.

        /   Reply  / 
  4. bancontact casino

    Ik zou eventueel als mickey mouse auditie kunnen gaan doen, de flaporen heb ik al :p

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>