Davinia en Delano halen finale SYTYCD net niet

Foto: Bob Karman

Niet Davinia, maar Kalila staat volgende week naast Vivian in de finale van So you Think You Can Dance. Alleskunner Frederic en B-Boy Denden gaan de strijd aan met deze twee sterke dames, ten koste van Delano die ook naar huis werd gestuurd.

Voor het eerst leken de mening van de jury en die van het publiek helemaal op één lijn te zitten. De jury noemde de namen van Davinia en Delano niet als potentiële finalisten. Dat was – vooral in het geval van Davinia – al een paar keer eerder gebeurd, maar toen redde het publiek deze jonge dansers nog van eliminatie.

Davinia bleek de afgelopen weken razend populair te zijn en dat heeft haar ver gebracht in de show, waardoor ze de kans heeft gehad om flink te groeien en veel te leren. De kritiek die Davinia van de jury kreeg probeerde ze elke week om te zetten in iets positiefs voor de volgende show.

Delano kreeg de laatste weken vooral kritiek op zijn solo’s, in de duo’s was hij altijd sterk. Maar vergeleken bij de andere twee heren leek hij minder grote stappen te maken. Ook bleek dat hij soms moeite had met zijn focus tijdens repetities met de choreografen, maar daar was nooit iets van terug te zien zodra hij op het podium stond. Wie weet zien we hem inderdaad ooit terug bij het Scapino, zoals Jan Kooiman eerder zei.

En dan blijven er dus vier prachtfinalisten over! Wij zijn vooral blij dat het Kalila gelukt is om het publiek van haar danskwaliteiten te overtuigen. Wij waren eigenlijk al vanaf liveshow 1 fan. Vivian hoort natuurlijk sowieso thuis in de finale, daar was iedereen het inmiddels toch wel over eens.

De pure danser Frederic is misschien wel de grootste verrassing van de show, maar meer dan elke andere dansers bewijst hij dat hij alle stijlen aankan. En dan Denden: een B-boy in de finale! Wie had dat gedacht toen hij in de audities de ‘battle’ met Rory aanging? Wij in elk geval niet, maar inmiddels heeft hij ons er zeker van overtuigd dat hij een plek in de finale verdient. Proficiat aan alle dansers!

De finalisten zijn er klaar voor. Foto: Bob Karman

Wat vond jij van de uitslag, terecht?
En wie moet er volgens jou volgende week de finale winnen? Stem op de poll!

Welke danser(es) moet SYTYCD winnen?

  • Kalila (53%)
  • Vivian (23%)
  • Frederic (22%)
  • Denden (2%)
Loading ... Loading ...

Meer mooie foto’s van fotograaf Bob Karman vind je hier.
Volg Dansen.blog.nl ook op Facebook en Twitter!

Lees ook:Halve finalisten SYTYCD bekend: Vita en Arno vallen af
Lees ook:Poll: ‘Girls on top’ in So You Think You Can Dance
Lees ook:Publiek stemt Eliane en Remy naar huis in So You Think You Can Dance
Lees ook:Ophef over Dance for your life in SYTYCD
Lees ook:Frederic verslaat Vivian in finale So You Think You Can Dance

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Davinia en Delano halen finale SYTYCD net niet

  1. Yorgos

    Toch bedankt Davinia Dombo voor de dolkomische zondagavonden die ik beleefd heb door u.Wat ik zondagavond heb gezien leek u meer op een zwemster uit het voormalig oostblok dan op een danseres

      /   Reply  / 
    1. mariska vanryn

      zag jij er een zwemster in ? Ik dacht dat het een demonstratie was van een nieuwe manier om het podium te kuisen !

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>